×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64
Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
xanthi  panthrakikos  mgs  orestiada  komotini  aspida  kiklopes  faros Nikh Alexandroupolis  M.G.S. A.E. Enosi Komotinis Logo

Η ομάδα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής!

  • Γράφτηκε από 
  • Κατηγορία Lifestyle

Μπορεί το αθλητικό γεγονός του σαββατοκύριακου στην Θράκη να είναι η έλευση της τουρκικής Akhisar Spor στην Κομοτηνή, ωστόσο αυτό που δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι στην περιοχή μας δραστηριοποιείται και ποδοσφαιρική ομάδα του... Τουρκικού Προξενείου.

Όχι, δεν πρόκειται για επίσημη ομάδα που κατεβαίνει στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά για ομάδα που έχει δημιουργηθεί από υπαλλήλους και λοιπούς εργαζομένους στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, στην οποία συμμετέχει και ο εκάστοτε πρόξενος! Η συγκεκριμένη ομάδα δίνει αραιά και που «φιλικούς» αγώνες, με τελευταία γνωστή περίπτωση πριν ένα μήνα αυτόν με ομάδα που αποτελούνταν από μειονοτικούς δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Θράκης.

Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε σε γήπεδο των εγκαταστάσεων του «Championato», στην Κομοτηνή και έληξε ισόπαλος 1-1. Μάλιστα, με την ομάδα του τουρκικού προξενείου αγωνίστηκε και ο νέος γενικός πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Δυτική Θράκη Ιλχάν Σενέρ, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του στο τέλος του καλοκαιριού και θεωρείται άνθρωπος που είναι φίλαθλος και αγαπά ιδιαίτερα τον αθλητισμό. Στην φωτογραφία βλέπετε την ομάδα του τουρκικού προξενείου, με τον πρόξενο να βρίσκεται στην πίσω σειρά των ορθίων, ακριβώς στη μέση.

Πάντως, η ομάδα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε τώρα. Υπάρχει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, αφού σίγουρα είχε δραστηριότητα και πέρυσι, όταν πρόξενος στην Κομοτηνή ήταν ο Μουσταφά Σαρνίτς. Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο είχε δώσει και φιλικό αγώνα στον Εχίνο Ξάνθης με ομάδα επιλέκτων, την οποία οι «προξενικοί» νίκησαν με 2-0. Μετά το τέλος εκείνου του αγώνα, όλοι οι συμμετέχοντες πήγαν σε καφενείο της περιοχής και παρακολούθησαν τον αγώνα μπαράζ της Εθνικής Τουρκίας με την Κροατία για τα προκριματικά του Euro 2012, όπου ωστόσο η τουρκική ομάδα γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 και αποχαιρέτισε το όνειρο της συμμετοχής στην τελική φάση της διοργάνωσης που φιλοξένησε τον περασμένο Ιούνιο η Πολωνία και η Ουκρανία.

Aλεξανδρούπολη