×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64
Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
xanthi  panthrakikos  mgs  orestiada  komotini  aspida  kiklopes  faros Nikh Alexandroupolis  M.G.S. A.E. Enosi Komotinis Logo

Αυτή είναι η κοπέλα του Δημήτρη Τζούριτς

  • Γράφτηκε από 
  • Κατηγορία Lifestyle

Μπορεί να έχει «ξενιτευτεί» εδώ και έναν χρόνο στην Ιταλία ο ορεστιαδίτης Δημήτρης Τζούριτς και να βρίσκεται μακριά από γονείς, συγγενείς και φίλους, αλλά τουλάχιστον έχει στο σπίτι κάποιον να τον... περιμένει.

Ο λόγος για την εικονιζόμενη Μαρτίνα Γκουίτζι, με την οποία διατηρεί σχέση εδώ και μερικούς μήνες. «Όταν δεν έχω προπονήσεις, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί της», σχολίασε πρόσφατα ο κορυφαίος ίσως αυτή τη στιγμή έλληνας βολεϊμπολίστας, παραδεχόμενος για πρώτη φορά δημόσια τον δεσμό μαζί της.  

 

Το μόνο... «κακό» είναι ότι ακόμα και αυτές τις λίγες ώρες που έχει την δυνατότητα να περνά μαζί της, στα διαλείμματα των προπονήσεων και των ταξιδιών του με την Τρεντίνο, πάλι για... βόλεϊ μιλάει. Βλέπετε, η Μαρτίνα είναι και αυτή του αθλήματος, γνωστή στην Ιταλία βολεϊμπολίστρια που αγωνίζεται ως κεντρική στην Κιέρι.

 

«Ακόμα και στο σπίτι μιλάμε για το βόλεϊ», σχολιάζει ο ίδιος ο Τζούριτς, αλλά φυσικά τα ενδιαφέροντα των δύο δεν περιορίζονται μόνο στο άθλημα που κάνουν. «Πέρα από το αστείο, προσπαθούμε να βλεπόμαστε όσο πιο συχνά στον ελεύθερο χρόνο μας. Διαφορετικά, όταν δεν συμπίπτουν τα προγράμματά μας, δράττω την ευκαιρία να ξεκουραστώ καθώς αυτή θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και πλούσια σε αγωνιστικές συναντήσεις», λέει ο ορεστιαδίτης άσος.

Aλεξανδρούπολη