×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64
Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
xanthi  panthrakikos  mgs  orestiada  komotini  aspida  kiklopes  faros Nikh Alexandroupolis  M.G.S. A.E. Enosi Komotinis Logo

Προεκλογική συγκέντρωση Σαρρή στην Ξάνθη

Προεκλογική συγκέντρωση στην Ξάνθη πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο οποίος έχει εκφράσει την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Σαρρής φέρεται από πολλούς ως το μεγάλο φαβορί, δεδομένου ότι στο παρασκήνιο στηρίζεται η υποψηφιότητά του από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ίδιος ξεκίνησε από την Βόρεια Ελλάδα την προεκλογική του εκστρατεία, επισκεπτόμενος το Σάββατο διάφορες ενώσεις της Δυτικής Μακεδονίας και την Κυριακή πραγματοποιώντας συγκέντρωση στην Ξάνθη, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τις ΕΠΣ Εβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, ακόμα και της... Χαλκιδικής.

Ο Γ. Σαρρής, που κατά το παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος μόνο αν αποχωρήσει ο νυν πρόεδρος Σοφοκλής Πιλάβιος, είχε ήδη ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα προεκλογική εκστρατεία επισκεπτόμενος διάφορες ποδοσφαιρικές ενώσεις. Προφανώς ήξερε ότι στην συνεδρίαση του διοιητικού συμβουλίου της ΕΠΟ την Δευτέρα, ο κ. Πιλάβιος θα ενημέρωνε τα μέλη του ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει δεύτερη θητεία.

Στην προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου εκλογική συνέλευση, τη θέση του προέδρου πέραν του κ. Σαρρή αναμένεται να διεκδικήσει εκ νέου και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, υποστηριζόμενος κυρίως από τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του, ωστόσο η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας και ο εκπρόσωπός της Διονύσης Ψωμιάδης έχουν ανακοινώσει ότι θα τον στηρίξουν.

Aλεξανδρούπολη